dimarts, 13 d’octubre del 2009

5e. GIRONA LINE DANCE

Aquest últim diumenge, Ripollet Country va participar en el 5è Girona Line Dance.
A dos quarts de vuit del matí vem sortir amb destí a Mont-Ras, les bosses amb els vestits, els barrets, les botes, tots el detalls per a mostrar un aspecte esplèndit, omplien els cotxes.
Les ganes de pasar-ho bé se'ns veien de lluny i així va ser!!!!
La competició va començar a primera hora, tots els Honky sortien a pista per escalfar motors i seguidament concursar, els van seguir el concurs de ProAline, màxima rivalitat!!!!!
Ripollet Country I i Ripollet Country II amb un tercer grup format amb gent de Manrresa i Andorra, els Country Friends, emocionant veure dos grups de Ripollet junts a pista.
Per acabar la primera part de les competicions, sortien a pista els partners, ostres, vem riure a gust amb la bona armonia existent entre les dues parelles de PartnersI, una d'elles formada per a components de Ripollet Country.
Vem ballar entre competició i competició, un descans per dinar i a la tarda tornem'hi amb el Country LineDance i FreeStyle LineDance, també amb la participació de competidors de Ripollet Country, més ball i per acabar la jornada, l'entrega de premis. Vem tornar a casa contents, els resultats van ser boníssims, el dia esplèndit, un sol espectacular de la mà d'aquest color i llum tan peculiar de la nostra Costa Brava..... que més podem demanar???
Us penjo una foto dels dos grups de Ripollet Country en plena activitat "competitiva"
QUE "GUAPUS"
Rosa

1 comentari:

Ripollet Country ha dit...

Un cop mes moltes felicitas a tots per la feina feta. Maria.