dimarts, 20 d’octubre del 2009

27 a 29 Noviembre 2009 LLORET DE MAR

ESTIMATS AMICS
ESTEM A QUATRE DIES PER LA INSCRIPCIÓ AVANÇADA A LA SORTIDA INTERNACIONAL DE LLORET DE MAR QUE ES PORTARÀ LLOC ELS 27,28 I 29 DE NOVEMBRE, EL TERMINI ACABA EL 24 D’OCTUBRE, TAN DE GRUP COM PARTICULAR.
AQUET DIMECRES ES TINDRIA QUE FER EL PAGAMENT EN GRUP SI VOLEM UNA MILLORA EN EL PREU.
ANIMO A TOTS A GAUDIR DE UN FANTÀSTIC CAP DE SETMANA PLENA DE MUSICA, BALL, , RETROBADA AMB MOLT AMICS I BALLADORS, EXHIBICIONS, CLASSES I COM NO COMPETICIONS.
ENS VEIEM AQUET DIMECRES A CLASSE I CONFIRMEM PLACÉS, SIS PLAU.
MARIA

dimecres, 14 d’octubre del 2009


Bueno ya se acabó Girona Line-Dance, pero estuvo muy bien y lo pasamos mejor, ahora solo queda esperar y prepararnos para Lloret ( vaya fiesta que nos espera ) bueno no nos anticipemos a los hechos que todo llega, para todos los que estuvimos en Girona esta foto y para los que no pudieron subir tan bien.

dimarts, 13 d’octubre del 2009

5e. GIRONA LINE DANCE

Aquest últim diumenge, Ripollet Country va participar en el 5è Girona Line Dance.
A dos quarts de vuit del matí vem sortir amb destí a Mont-Ras, les bosses amb els vestits, els barrets, les botes, tots el detalls per a mostrar un aspecte esplèndit, omplien els cotxes.
Les ganes de pasar-ho bé se'ns veien de lluny i així va ser!!!!
La competició va començar a primera hora, tots els Honky sortien a pista per escalfar motors i seguidament concursar, els van seguir el concurs de ProAline, màxima rivalitat!!!!!
Ripollet Country I i Ripollet Country II amb un tercer grup format amb gent de Manrresa i Andorra, els Country Friends, emocionant veure dos grups de Ripollet junts a pista.
Per acabar la primera part de les competicions, sortien a pista els partners, ostres, vem riure a gust amb la bona armonia existent entre les dues parelles de PartnersI, una d'elles formada per a components de Ripollet Country.
Vem ballar entre competició i competició, un descans per dinar i a la tarda tornem'hi amb el Country LineDance i FreeStyle LineDance, també amb la participació de competidors de Ripollet Country, més ball i per acabar la jornada, l'entrega de premis. Vem tornar a casa contents, els resultats van ser boníssims, el dia esplèndit, un sol espectacular de la mà d'aquest color i llum tan peculiar de la nostra Costa Brava..... que més podem demanar???
Us penjo una foto dels dos grups de Ripollet Country en plena activitat "competitiva"
QUE "GUAPUS"
Rosa

dimarts, 6 d’octubre del 2009



Hola, subo esta foto para recordar lo del domingo por que con el calor que pasamos bien merece un espacio. Hasta mañana

dijous, 1 d’octubre del 2009

Diumenge 4 d'Octubre 2009

Estimats amics
Aquet cap de setmana tenim dues oportunitats de ballar i posar amb practica el que anem aprenen a les classes dels dimecres.
Diumenge 4 d’octubre a les dotze del mig dia fins a les dues a Ripollet, quedem davant del Poliesportiu, el que volguí quedar-se a dinar que avisi a la Montse o en el Francesc per fer la reserva.
La roba a portar es pantalon negra , barret vermell, amb samarreta vermella de Ripollet les noies i negre els nois.
Per la tarda de set a nou, hi ha festa a Barcelona amb la Cati, recordeu que el local es d’aforament limitat així que també funciona amb reserva, recordeu porta ventalls, fa molta calor quant es balla.
Molta salut per gaudir del ball, fins diumenge.
Maria